Priče iz davnine

  ''U STIHU I RIMI O STOLJETNOJ DAVNINI''


''Priče iz davnine'' na DVD-u prilagođene djeci oštećenog sluha - obilježena stota obljetnica ''Priča iz davnine''
 
U ponedjeljak,18. travnja 2016. na rođendan hrvatske spisateljice Ivane Brlić Mažuranić u Muzeju suvremene umjetnosti predstavljen je interaktivni DVD ‘‘U stihu i rimi o davnoj davnini’‘ prepjevi ‘‘Priča iz davnine’‘ Ivane Brlić Mažuranić, autorice Ljiljane Ivković, odgajateljice u DV ''Zapruđe'' koja je i dobitnica ''Nagrade za promicanje prava djeteta'' 2012.
Djeca skupina ''Visibabe''i ''Tratinčice'' predstavila su se zajedno s odgajateljicama u Muzeju  sa stihovima pouka. Stihovima i pričama skupine su dale i svoj doprinos  u obilježavanju stote obljetnice ‘‘Priča iz davnine’‘ I.B.M.
                   

DVD sadrži: ‘‘Pogledaj priču’‘, ‘‘Složi sliku’‘, ‘‘Pronađi ključ’‘, ‘‘Mali tumač’‘, ‘‘Pjesma o Ivani’‘ i namijenjen je djeci s oštećenjem sluha, ali i čujućoj djeci kako bi kroz priču i igru mogla usvajati hrvatski znakovni jezik. 
 
Pogledajte priču ''Sunce Djever i Neva Nevičica'' klikom na link OVDJE

Pogledajte priču ''Regoč'' klikom na link OVDJE


 
 
''Ovaj DVD upotpuniti će dugogodišnju prazninu u prilagodbi sadržaja za potrebe djece oštećena sluha,'' Katarina Tonković, predsjednica Saveza gluhih i nagluhih grada Zagreba.ŠUMA STRIBOROVA - kazalište sjena

Pripovjedačica: Irena Radović
Lutkarice: Iris Glamuzina
                  Maja Mlinarić Samaržija

Likovno stvaralaštvo: Djeca iz odgojne skupine "Suncokreti"

ČITANKA O ZDRAVLJU

 

Ispiši stranicu