Kraći specijalizirani programi

TEČAJEVI
 
U vrtiću postoji mogućnost uključivanja djece u tečajeve sporta, ritmike i gimnastike. Organiziraju ih i provode vanjski suradnici.
 


TEČAJ SPORTA - DRUŠTVO SPORTSKE REKREACIJE PANDICE
(OBJEKTI: BABURIČINA, VANKINA, EDE MURTIĆA)
http://www.sportskepandice.hr

Društvo sportske rekreacije Pandice je udruga koja je osnovana u cilju poticanja, razvitka i unapređenja sportske poduke za djecu predškolske dobi i školske djece te poticanja rekreativnih aktivnosti kod odrasle populacije u Gradu Zagrebu. Zbog pomanjkanja kvalitetnog i adekvatnog sadržaja za djecu predškolske i školske dobi, osmislili smo sportski program u kojem djeca razvijaju motoričke, kognitivne i konativne vještine programskim sadržajima koja su prilagođena za tu dob.TEČAJ RITMIKE – CVRČAK

(OBJEKT: SREDIŠĆE)
http://www.mvmcvrcak.hr/

Cvrčak Grupa bavi se prvenstveno obrazovanjem djece i odraslih, u skladu s ovlastima svih pravnih subjekata koji je sačinjavaju.
Cvrčak Grupa počela se stvarati davno, a svoje korijene vuče još iz Škole Cvrčak. M.V.M Škola stranih jezika, ritmike, plesa i sporta započela je s radom 1993. godine.
Dugogodišnjim predanim i profesionalnim radom Cvrčak je postao sinonim za Školu u kojoj se obrazuju djeca predškolskog uzrasta, mladi i odrasli.
 TEČAJ GIMNASTIKE – GIMGO

(OBJEKT: BABURIČINA)
http://www.gimgo.hr/

Udruga koja već više od 15 godina uspješno provodi sportski program u dječjim vrtićima grada Zagreba. Jedan od programa je i gimnastika koja je najprimjereniji oblik tjelesne aktivnosti za djecu predškolske dobi. Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Ispiši stranicu